مسکن و شهرسازی

اخبار و سیاستهای ساخت و سازهای شهری ایران و جهان

پروژه ساختمانی مشترک ایران و آلمان

این پروژه ساختمانی که به وسیله گروهی از متخصصین ایرانی و آلمانی و با هدف بهبود کیفیت ساختمان و مسکن و کاهش انرژی مصرفی، بهبود مقاومت در برابر زلزله و کیفیت ساختمان توسعه و تحقق یافته و علاوه بر موارد ذکر شده، اعمال مقررات ساختمانی ایران در طراحی و ساخت ...

پروژه ساختمان الگو new quality- Pilot Project «کیفیت نوین»، به وسیله گروهی از متخصصین ایرانی و آلمانی و با هدف بهبود کیفیت ساختمان و مسکن و کاهش انرژی مصرفی، بهبود مقاومت در برابر زلزله و کیفیت ساختمان توسعه و تحقق یافته است.


در هفته گذشته و همزمان با برگزاری همایش علمی ساخت و ساز با کیفیت برتر، طی مراسمی با حضور معاونین وزیر مسکن و شهرسازی، پروژه ساختمان الگو new quality- Pilot Project «کیفیت نوین» در شهر جدید هشتگرد افتتاح شد.
بنابر این گزارش دکتر فاطمی عقدا، رییس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن در این مراسم با بیان اینکه پروژه «طرح و نظارت بر اجرای ساختمان‌های الگو در شهرهای جدید» با همکاری گروه های تحقیقاتی ایران و آلمان، بر اساس توجه به سیاست‌های حاکم و لزوم انتقال فناوری‌های جدید در زمینه سیستم‌های ساختمانی و همچنین پاسخگویی به نیازهای مسکن و دستیابی به سیستم‌های ساختمانی سازگار با شرایط اقلیمی، بومی و فرهنگی کشور، انجام شده است ، گفت : به منظور اجرایی کردن پژوهش‌های مرتبط به شهرهای جدید و اجرای طرح الگو با کیفیت نوین، شهر جدید هشتگرد به عنوان محل اجرای اولین نمونه این طرح انتخاب شد که دو قطعه زمین به مساحت 1200 مترمربع بعنوان مکان تعیین شده برای اجرای طرح در نظر گرفته شد.

وی اظهار داشت: پروژه ساختمان الگو new quality- Pilot Project «کیفیت نوین»، به وسیله گروهی از متخصصین ایرانی و آلمانی و با هدف بهبود کیفیت ساختمان و مسکن و کاهش انرژی مصرفی، بهبود مقاومت در برابر زلزله و کیفیت ساختمان توسعه و تحقق یافته و علاوه بر موارد ذکر شده، اعمال مقررات ساختمانی ایران در طراحی و ساخت در کنار به کار بردن مواد و مصالحی که مورد تایید مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن هستند از دیگر اهداف این پروژه است.
رییس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن به تشریح پروژه یاد شده پرداخت و افزود: این پروژه از یک مجتمع مسکونی شامل دو ساختمان و 16 واحد تشکیل می شود که انتخاب این نوع خاص از خانه با توجه به معماری ایرانی ساخته شده است.همچنین سیستم سازه‌ای مرکب از ستون، دال تخت و دیوار برشی، استفاده از بلوک‌های AAC در دیوارهای پیرامونی ساختمان، استفاده از بلوک‌های نمای عایق ماندگار که باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شود، سیستم اطفای حریق متناسب با شرایط مندرج در مقررات ملی ساختمان از ویژگی‌های دیگر این ساختمان است.
فاطمی عقدا تصریح کرد: استفاده از بلوک‌های بتنی اسفنجی اتوکلاوی سبک وزن و عایق که علاوه بر سایر ویژگی‌های تکنیکی و مقرون به صرفه بودن اجرای سریع کار را ممکن می‌سازند، سیستم ترکیبی عایق حرارتی بیرونی در دیوارهای خارجی که انرژی سرمایشی و گرمایشی موردنیاز را کاهش داده و کف شناور برای کاهش انتقال صدا در ساختمان از جمله نوآوری‌های تکنیکی به کار رفته در پروژه ساختمان کیفیت نوین در مقایسه با شیوه‌های متداول در معماری مسکونی ایران است. 

نورصالحی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید نیز در سخنان خود ضمن استقبال از همکاری‌های مشترک برای نیل به اهداف چنین طرح‌هایی اظهار امیدواری کرد: علاوه بر پروژه 35 هکتاری، در پروژه‌های آتی در شهرهای جدید و دیگر نقاط کشور نیز این طرح اجرا گردد.
همچنین پروفسور شفر رئیس سابق دانشکده فنی دانشگاه برلین نیز طی سخنان خود در خصوص ساختمان new quality گفت: ما ساختمانی را در هشتگرد افتتاح کردیم که الگوهای بهینه‌ای را برای ارتقای کیفیت زندگی و کیفیت محیطی ارائه داده است. به گزارش شاسا وی افزود: یکی از مهمترین وظایف و فعالیت‌های صورت گرفته در این پروژه آموزش افرادی بود که بتوانند کارها را به نحوی اصولی انجام دهند.
گفتنی است پروژه ساختمان الگو و هدایتگر توسط شرکت سرمایه‌گذاری مسکن و تحت نظارت مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن و دانشگاه فنی برلین احداث شده است.







متن امنیتی


گزارش تخلف
بعدی